Skolrestaurangen

Vi hjälper dig med Sveriges kanske viktigaste mat - skolmat. Bra råvaror, mat lagad från grunden och en välplanerad meny. Det är vårt recept på bra skolmat.

Amica är en del av Fazer Food Services som är ett av Nordens ledande måltidsserviceföretag. Amicas matfilosofi går ut på att skapa smakupplevelser som inte bara smakar gott utan även gör dig gott.

Skollunchen är dagens viktigaste mål för många av våra gäster och kunder. Vi vet också hur viktig skolmåltiden är för barnens inlärning. En hungrig elev kan inte koncentrera sig och inhämta kunskaper på samma sätt som den som ätit en nyttig frukost och lunch.

Vi strävar efter att laga all mat från grunden av färska råvaror med en hög andel ekologiska råvaror och utan onödiga tillsatser. Maten är anpassad för såväl växande barn som studenter. Vår erfarna menygrupp består av kockar, receptutvecklare, kostekonomer och dietister. Tillsammans arbetar de fram menyer utifrån respektive åldersgrupps behov. Ni kan därför lita på att såväl stora som små kunskapsslukare får i sig vad de behöver, både näringsmässigt och smakmässigt - vår meny rymmer smakupplevelser. Varje dag.

Välkommen till oss på Fazer Food Services!

Lämna feedback >>