Expedition

Välkommen till expeditionen

Det är jag, Doris Rehnström, som är Rödabergsskolans skolsekreterare och den person som ni först möter på skolans expedition. Jag registrerar nya elever och uppdaterar adress och telefonnummer, så det är viktigt att ändringar lämnas till mig.

För frågor skicka e-mail till: rodabergsskolan@edu.stockholm.se​

Tel till expeditionen 08-508 44 800

Kontoret är inte öppet för besökare just nu på grund av Covid-19 om inte ett möte har bokats i förväg.

VIKTIGT
I första hand sjukanmäler man sitt barn via skolplattformen eller app och i andra hand meddelar ni barnets mentor och i tredje hand kan ni ringa skolexpeditionen på 08-508 44 800 senast kl 07:30 och spela in ett meddelande.

Uppge barnets namn och klass tydligt, gärna två gånger.

Länk till app i iTunes.

Sjukanmälan av personal skall ske endast på telefonnummer 08-508 44 800 före klockan 07.30. Telefonsvararen avlyssnas kl. 07.30 så att vi kan skaffa vikarier.