Distansundervisning

På rekommendation från Smittskydd Stockholm inom Region Stockholm årskurs 7 – 9 i våra kommunala grundskolor ska övergå till fjärr- eller distansundervisning under perioden 8/3 -12/3.

Distansundervisning för högstadiet hela vecka 10

Tisdagen 23 februari gick smittskyddsläkaren i Region Stockholm ut med nya rekommendationer. Det innebär att elever i årskurs 7-9 på högstadiet ska ha distans- eller fjärrundervisning (undervisas hemifrån av skolan) från 8 mars till och med 12 mars.

På Rödabergsskolan är måndagen den 8 mars en studiedag och därmed kommer datumen för distansundervisning att vara 9-12 mars.

Sportlovet en risk för smittspridning

Under sportlovet vecka 9 träffar sannolikt många av våra elever släkt och/eller vänner utanför det närmaste hushållet. Därför är rekommendationen från smittskyddsläkaren att högstadieskolor ska bedriva distans- eller fjärrundervisning under vecka 10 för att bryta eventuella smittkedjor

Vi kommer att följa rekommendationen om distansundervisning för högstadiet.

Förberedelser pågår nu. De undantag som gällt tidigare för grundsärskolan och de elever som skolan identifierar i behov av närundervisning kommer också att gälla framöver.

Rekommendation från Region Stockholm länk

Har ni frågor; kontakta oss!

Stort tack för ert samarbete!

Varmast

Anna Bergman, rektor